Pagina's

zaterdag 13 februari 2010

Robbe en Yoshi schrijven op Ramskapelle Leeft

Deze week kwam er een heuse artiest op school. Een leuke dag voor de leerlingen, en met een beetje "typhulp" van hun juf Evelyne, maakten Robbe en Yoshi een verslag van de dag:


De papa van Ella was op woensdag 10 februari de artiest in onze school!  
Hij kwam in het thema van de kleuters 'MUZIEK' samen met ons muziek spelen.  Hij is een muzikant en speelt heel veel instrumenten waarvan hij er ook heel veel meehad.  De refter was veranderd in een concertzaal!  Een contrabas, xylofoon, grote trom, sambaballen, trom, triangel, schellenraam, blokfluit, schudkoker, bloktrom, tamboerijn, bellenkrans, accordeon, micro en enkele gitaren: dit alles stond op ons te wachten.
Eerst zongen we 'AL DIE WILLEN TE KAAP'REN VAREN' , we luisterden naar de angstige tonen op de contrabas, we mochten met de instrumenten zelf mee doen op de maat van de muziek.  Ook 'ALLE EENDJES', 'DE THEEPOT' en 'SCHIPPER MAG IK OVER VAREN' kwamen aan bod.  In de micro konden we onze zangtalenten kwijt.  Iedereen mocht op het einde dansen.
Om Kris te bedanken hebben we een lied gespeeld op onze zelfgemaakte kazou.  
Het was heel leuk en super tof, we amuseerden ons rot!


Juf Evelyne stuurde ook bijzonder mooie foto's door, waarop jullie de muziektalenten van de alle kinderen kunnen zien. Klik hier !

Geen opmerkingen: