Pagina's

vrijdag 13 augustus 2010

Droevig afscheid van Tom

In de kapel van Maria Ter Engelen in Klerken werd vandaag afscheid genomen van onze dorpsgenoot Tom Stouf.
Tom, zoon van Roland en Vera Stouf-Coutteau, werd op 5 april 30 jaar, en overleed zaterdagavond 7 augustus in Klerken.
Iedereen die al enige tijd in ons dorp woont, kent Tom. Niet in het minst door zijn vele wandelingen met zijn (wijlen) pépé Georges Coutteau.


Ons dorp deelt in het verdriet van zijn ouders, zus en familie.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het was een mooi afscheid van Tom. Ik was zijn aandachttsopvoeder in Zonnelied voor een tijdje en dat schept een band. Ik keek op naar hem, wat hij kon ondanks zijn beperkingen, dat was prachtig!
Tom, je bent veel te vroeg moeten gaan, je wilde nog zoveel doen,maar helaas besliste het lot en die agressieve ziekte er anders over.
Ik wil mijn medeleven betuigen aan zijn ouders, zijn zus, familie... jullie gaven Tom heel veel liefde ... Hij heeft een prachtleven gehad met jullie. We gaan hem allemaal missen! Tom je hebt een plaats in mijn hart en als ik 's avonds naar de sterren kijk, dan zal ik je nog wel eens roepen... TOM ... Tomtje ... Hoe ist daar? ... ver weg? ... Kmis je Tom...
God zegen je en beware je
Bart Cappoen

Roger.C zei

Hebben met ongeloof het overlijden van Tom vernomen,wij wensen Roland en Vera alle sterkte toe in deze droevige dagen,wij leven volop met jullie mee,want het ergste in het leven is een kind verliezen,Vera en Roland onze oprechte deelneming
bij het geengaan van Tom
Roger en Monique Casier-Woestyn

bremeesch hilde zei

Wij wensen de familie, Vera, Roland en Lies, heel veel sterkte bij het overlijden van Tom.
Familie Patrick en Hilde Vercruysse - Bremeesch uit Veurne