Pagina's

zondag 26 september 2010

FC Ramskapelle verliest opnieuw met kleinste verschil

Het was een beetje wachten, maar vandaag kon FC Ramskapelle haar eerste thuiswedstrijd spelen. Tegenstander was Eendracht Stene, die in de voorbije wedstrijden een 7 op 9 liet optekenen. Geen gemakkelijke klus, en dat bleek ook tijdens de wedstrijd, waarin de oranjehemden veel wilskracht etaleerden, maar toch met 0-1 ten onder gingen.
Lees verder hieronder ...
Ondanks de overvloedige regenval in vorige dagen en vorige nacht, was het speelterrein goed genoeg om te voetballen. Alleen rond de doelen stonden er enkele plassen ...
In de eerste minuten werd door beide ploegen zeer aftastend gevoetbald. Na tien minuten viel een eerste doelrijpe kans voor FC Ramskapelle. Op voorzet van Nico Boeckx, kwam Dominique Vanbillemont net een stapje tekort op de 1-0 op het bord te zetten.
Zoals wel vaker gebeurt, viel het doelpunt aan de andere kant. Op het kwartier gleed de bezoekende spits, na een knappe voorzet op rechts, de bal binnen. Hier dient gezegd dat Eendracht Stene in die hele periode veldoverwicht had. 0-1 aan de rust !
Aan inzet ontbrak het niet, bij de oranjehemden van FC Ramskapelle. Maar inzet resulteert niet altijd in kansen. Die kwamen er nauwelijks. Het waren de bezoekers die het gevaarlijkst waren, en door onkans en getreuzel verzuimden om de 0-2 of 0-3 te scoren.
Punten op inzet worden niet gegeven, en alleen het resultaat telt. De 0-1 voor de bezoekers is een verdiend resultaat. Luc Mattelin wenst te onderstrepen dat hij een zeer sportieve match zag, onder de leiding van een zeer goed fluitende referee, de 69-jarige Georges Willaert.
Volgende week dan maar puntjes rapen ? Dat zal dan in Zerkegem moeten gebeuren, de volgende tegenstander.
Spelers en supporters, afspraak zondag om 8.00u aan de Lanterfanter !