Pagina's

zaterdag 23 oktober 2010

Nieuwpoortse Cultuurprijs 2010 gaat naar Willen is Kunnen

Ze hebben wat te vieren dit jaar ! Niet alleen vieren ze hun veertig jarig bestaan, maar bovendien sleept onze toneelkring Willen is Kunnen dit jaar de Cultuurprijs in de wacht! Voor dit laatste had Ramskapelle Leeft zijn inkt liever wat bewaard tot volgend weekend, wanneer de prijs overhandigd zal worden, maar ondertussen is het nieuws via kranten en hun websites al bij zowat elke dorpsgenoot binnengewaaid.
Ons dorp is niet weinig trots op deze onderscheiding. 37 Nieuwpoortse verenigingen duidden vijf genomineerden aan, en uit deze nominaties haalde de Ramskapelse vereniging het na twee stemronden.
De prijs wordt tijdens de openingszitting van de Cultuurdagen overhandigd, en die vindt plaats op vrijdagavond 29 oktober.
Het is niet de eerste keer dat inwoners of verenigingen in ons dorp de gegeerde prijs meenemen naar huis. Walter Lelièvre, August en Jean-Pierre Vandorpe gingen Willen is Kunnen vooraf. Proficiat aan de hele ploeg: spelers en oud-spelers, medewerkers en oud-medewerkers !
Aan de rechterkant van deze blog kunt u trouwens klikken naar - een voor de gelegenheid - aangemaakte website van Willen is Kunnen. Hierop méér informatie over de nieuwste productie, die binnenkort van start gaat.

Geen opmerkingen: