Pagina's

donderdag 13 januari 2011

Ramskapelle verliest een goeie vriend

Ludwig Stroobandt is niet meer ...
Voor mij was het deze namiddag niet minder dan een grote schok, toen ik via Anaïs hoorde dat Ludwig gisteren, woensdag 12 januari, overleden is in het UZ te Gent.
Ludwig hield met hart en ziel van zijn dorp, en hield ervan om dit te tonen. Toen Ramskapelle de wedstrijd Dorp op Stap won, was hij bij de eersten om zich ten dienste te stellen van de organisatie. Hij was het ook die ervoor zorgde dat we met zijn allen een "poppy" of klaproos als herkenningsteken opspelden.
Toen deze blog het leven zag, was Ludwig ook bij de eersten om te reageren op artikels of oproepen, voorstellen te doen, foto's te sturen, ...
Altijd stelde hij zich beschikbaar, zomaar, zonder enig eigenbelang ...
We wisten dat het niet goed met hem ging, maar dat hij nu al van ons zou heengaan, hadden we echt niet verwacht.
Ons medeleven gaat in de eerste plaats naar Christine, zijn echtgenote en naar Anaïs, zijn dochter. Zij en hun familie zullen hun man, vader en grootvader missen.

Volgende week, dinsdag 18 januari om 11 uur, wordt er in onze Sint-Laurentiuskerk afscheid genomen van Ludwig. De zee, die hem innig en dierbaar was, wordt zijn laatste rustplaats.
Vaar Wel, Ludwig

1 opmerking:

Caroline zei

Ludwig was een collega student voor rijschoollesgever, en altijd was er wel plaats voor een grap op zijn tijd. Hij was uniek, hield van zijn gezin, was apetrots op vrouw, dochter en zijn oogappel, Tessa. We zullen je nooit vergeten Ludwig, bedankt dat we je mochten kennen !
Caroline en de rest van de leerlingen