Pagina's

zaterdag 30 juni 2012

De laatste schoolweek in Ramskapelle ...

Het zit er helemaal op, het schooljaar. En dat de grote zomervakantie leuk is, weet iedereen. Maar dat die laatste schoolweek superleuk was, wel, dat zullen de foto's die je straks zult bekijken ook wel duidelijk maken.
Op de foto hiernaast zie je mijnheer Jeroen gitaar spelen en zingen, voor de kleuters uit de tweede en de derde klas, die dinsdagavond een nachtje mochten overnachten in de tuin van de school. Een jaarlijkse traditie, waarbij niemand wil ontbreken.
Nog even juffrouw Mieke aan het woord over de foto's en de laatste schooldagen:


De foto's zijn weer schitterend ... We hebben er van die laatste week met zijn allen dubbel van genoten, ...nog enkele verjaardagen gevierd, ..., als apotheose was er ons dankmoment en slapen op school met de tweede en de derde kleuterklas ...
De kinderen van de derde kleuterklas, maar ook mijnheer Jeroen en juf Annie,kregen een boot met  een zeil en  bijhorend teksje,  ... een kaarsje erop en zelfgemaakte dino's....
Het schooljaar was een jaar met een dinoverhaal, en met heel veel moed kwam alles weer goed ...  we wensen hen een goeie vaart toe !


Geen opmerkingen: