Pagina's

zondag 1 juli 2012

Ramskapelle Leeft ! Ramskapelle Feest !

En er is Ramskapelle Leeft en Ramskapelle Feest. De eerste is de website waar u op dit moment naar aan het kijken bent; de tweede is de nagelnieuwe website van het dorp nabij Knokke-Heist, waar ons dorp mee verbroederd is.
En soms er is wel eens naamsverwarring ...
Herinner je een aantal jaren geleden, toen we met zijn alleen naar Brussel mochten, als winnaars van Dorp op Stap. Eén van de bussen die ons moest komen ophalen, had zijn gps op Ramskapelle ingesteld, maar inderdaad ... er is Ramskapelle en er is Ramskapelle.
Eergisteren kreeg ik op een feestje van een collega van verschillende mensen de vraag hoe het kwam dat ik niet in mijn dorp was voor het grote kermisfeest. Radio 2 en de Madammen hadden het uitvoerig gehad over de kermis dit weekend in Ramskapelle, met de Préhistorie. Ik werd er zelfs voor opgebeld. Maar inderdaad ... er is Ramskapelle en er is Ramskapelle.
Feest dus dit weekend aan de andere kant van de kust. Groeten aan onze dorpsnaamgenoten, die sinds deze week dus ook een eigen website hebben, die ... ook wel eens tot naamsverwarring zou kunnen leiden. Ramskapelle Leeft ! Ramskapelle Feest !

Geen opmerkingen: