Pagina's

zondag 9 september 2012


  Na eerste overwinning eerste nederlaag
OS Eernegem - FC Ramskapelle:2-0

Het was voorzitter Gaby Tommeleyn die vandaag het wedstrijdverslag van de eerste uitmatch van FC Ramskapelle doorseinde. Bij afwezigheid van de vaste verslaggever/secretaris, Luc Mattelin, van wie we in de marge van dit verslag goed nieuws kunnen doorgeven: Luc moest vorige week een ernstige ingreep ondergaan, maar deze eerste zware klip is overwonnen. Donderdag aanstaande mag hij het ziekenhuis verlaten, en rest hem nog een revalidatie op ander terrein.

Zo kon hij vandaag niet met eigen ogen zien dat zijn oranjehemden voetbalden voor wat ze waard waren. Helaas was dit niet genoeg om de betere te zijn van de Oud-Spelers Eernegem, die na de reguliere speeltijd een terechte 2-0 overwinning konden claimen.


OS Eernegem - FC Ramskapelle: 2 - 0


De eerste helft was zeer gelijk opgaand, met twee ploegen die afwisselend ten aanval trokken. Toch was het de thuisploeg die zich het gevaarlijkst toonde, en moesten Ramskapelledoelman Timothy en de verdediging af en toe secuur ingrijpen, vooral in de laatste tien minuten. De ruststand bleef echter ongewijzigd 0-0.

De tweede helft leek een kopie van het voetbal voor de rust. Opnieuw een licht overwicht voor de thuisploeg, maar op 10 minuten voor het eindsignaal slaagde FC Ramskapelle er ei zo na in om twee maal te scoren, telkens via Razvan.

Zoals het wel meer gebeurt, viel het doelpunt dan net aan de overkant: 1-0. FC Ramskapelle moest risico's nemen, speelde alles of niets, en daar profiteerde de tegenstander van om hun voorsprong in de laatste minuten nog wat verder uit te diepen: 2-0. Al bij al een verdiende overwinning voor de Eernegemnaren, na een zeer sportieve wedstrijd.

Volgende week opnieuw uit. Een verplaatsing naar Kraeyenhof ... En dan toch een eerste uitoverwinning ? Spelers en supporters: op post !


klik hier voor de website van FC Ramskapelle

Geen opmerkingen: