Pagina's

zondag 30 september 2012

Ramskapellenaren, toon uw warm hart !

Onze dorpsgenoot Christian Asseloos werkt in het Opvangcentrum De Steiger in Koksijde, een internaat voor kinderen met een fysieke, mentale of sociale handicap, die op de schoolvrije dagen nooit naar huis kunnen.
Deze kinderen missen al zoveel 'normale' dingen, dat alles wat men in De Steiger ook voor hen doet, nooit een 'echte' thuis zal kunnen vervangen.
In haar opzet om deze vaak zeer kansarme kinderen meer kansen en wat meer geluk te gunnen, organiseert het Opvangcentrum in de herfstvakantie 2012 een uitstap naar Lechtal, een bergstreek in Oostenrijk.
Koken kost geld, veel geld, en financieel is dit een heel zware dobber. Opdat alle kinderen zouden kunnen genieten van dit aanbod, doet het opvangcentrum een warme oproep naar alle mensen van goede wil.
In bijlage kunt u in detail de oproep lezen. Begrijp die niet verkeerd: het is echt niet de bedoeling dat er gevraagd wordt dat de schenkers elk € 200 schenken. 200 euro is het bedrag dat voor deze reis per kind geraamd wordt. En vele kleintjes maken vlug tweehonderd euro.
Zin in een echt goed gevoel ?

U kan om het even welk bedrag kunnen storten, hoe klein ook. Zo kunnen wij, Ramskapellenaren, misschien toch één kind probreren te sponsoren.
Bij elke storting, op het rekeningnummer BE 74001207311207, zou in de mededeling wel moeten vermeld worden “reis Oostenrijk De Steiger – Ramskapelle Leeft”.

Christian, zijn collega's en niet in het minst de kinderen zullen er u erg dankbaar om zijn.

Geen opmerkingen: