Pagina's

zondag 7 oktober 2012

Vierdorpentornooi is van start gegaan ....


Wat vliegt de tijd ... Het lijkt alsof het vorige vierdorpentornooi nog maar pas is afgelopen, en plotseling kreeg ik deze morgen (of beter gezegd: vorige nacht) al een mailtje van Paul Vercauteren, met de eerste tussenstand van het nieuwe vierdorpentornooi 2012. Wie al langer deze website bezoekt, weet dat ik het hier over een kaartcompetitie heb, tussen spelers van vier kaartersclubs uit respectievelijk Eggewaartskapelle, Wulpen, Oostduinkerke en Ramskapelle.

Nu al voor het zevenentwintigste jaar strijden deze verenigingen voor de eer van club en dorp. En gisteravond ging de kop er af: de eerste speeldag.
Het kan verkeren, zie Bredero, maar nu al ziet het er naar uit dat onze kaartersclub 'Met de Muil' een serieuze tand zal mogen bijsteken. Gisteren kaartten ze voor wat ze waard waren, maar moesten lijdzaam toezien dat de andere clubs een stuk sterker waren. Of hadden ze het geluk niet mee ?
Als u hier klikt, ziet u meer informatie over het clubklassement, en hier kunt u nog eens kijken hoe de spelers het individueel van af gebracht hebben.
Volgende speeldag ? Op zondag 28 oktober !
met dank aan Paul Vercauteren

Geen opmerkingen: