Pagina's

maandag 12 november 2012

Hij is er ... de digitale gazette van uw dorp ...

De ene week is de andere niet, beste lezers van Ramskapelle Leeft.

Er valt elke week wel iets te schrijven en te publiceren op de blog, maar op sommige momenten lijkt het alsof alle verenigingen op hetzelfde moment een activiteit organiseren. Het bewijst alleen maar dat het verenigingsleven in ons dorp floreert … En soms is het echt een huzarenstukje om alles op zondagavond op de blog gepubliceerd te krijgen ….

Nieuw deze week op Ramskapelle Leeft ?

• Veel volk zaterdag in d’Oude Schole, want daar vond de kindertheatervoorstelling plaats. Het Magisch Verteltheater was er te gast, op uitnodiging van Gezinsbond Ramskapelle-Sint Joris, en de ongeveer vijftig aanwezigen genoten er van.


Héél veel foto’s van deze namiddag op de blog. Geniet er van !

• Dezelfde dag waren onze kaarters van Met de Muil te gast in Oostduinkerke, voor de derde manche van het Vierdorpentornooi. Het relaas leest u op de blog …

• Een dag eerder, op vrijdag 9 november, trok de Landelijke Gilde naar de Menenpoort in Ieper. Op de vooravond van Wapenstilstand een zeer passende en ingetogen activiteit.

• Een aantal dagen voordien vierden de Ramskapelse Senioren Livinuskermesse, ook in d’Oude Schole, en namen afscheid van twee bestuursleden.

• Zondag geen wapenstilstand voor onze voetbalclub FC Ramskapelle. Die moesten op verplaatsing naar Rozeveld A. Rozengeur en maneschijn ? U leest het op de blog.

• Het is al enkele weken geleden dat de kleuters van de tweede en derde kleuterklas naar Nieuwpoort mochten op Kleuterboemeldag. Een megadag, en ja … op de blog moet je zien voor heel wat foto’s.

• De uitsmijter van de week ? Wel, op de blog vinden jullie een warme uitnodiging van de DAR (Dorps Animatie Ramskapelle) om op 21 december het Kerstconcert bij te wonen in de kerk van Ramskapelle. Een unieke kans om in ons dorp opnieuw een klassiek concert bij te wonen. U vindt meer informatie op de blog.

Veel nieuws deze week, op Ramskapelle Leeft !

Joost

  • Wil je de wekelijkse nieuwsbrief via e-mail ontvangen ? Stuur een mailtje naar ramskapelleleeft@gmail.com
  • Aandacht voor de Ramskapelse verenigingen die een activeiten organiseren: maak uw activiteit bekend via Ramskapelle Leeft. Geef dus een seintje via ramskapelleleeft@gmail.com . Enkel activiteiten die meegedeeld worden, komen op de blog terecht.

Geen opmerkingen: