Pagina's

zondag 30 december 2012

De laatste digitale nieuwsbrief ...

Beste Ramskapelse vrienden, 
en vrienden van Ramskapelle,

Morgen de laatste dag van 2012 ... Vandaag de laatste nieuwsbrief van Ramskapelle Leeft !

Vanmorgen zag ik Dries Claeys en Adina Counye, als volleerde brievenbezorgers, een uitnodiging in de Ramskapelse brievenbussen deponeren. Een jaarlijkse terugkerende uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie in d'Oude Schole die Dorpsanimatie Ramskapelle organiseert. Volgende week zondag 6 januari, van 11u00 tot 13u00, is elke dorpsgenoot welkom in d'Oude Schole. Altijd een gezellig moment !

Binnenkort zal ook Gezinsbond Ramskapelle Sint-Joris voor haar leden een soortgelijk nieuwjaarsreceptie organiseren. Op dezelfde plaats, maar enkele weken later, ter afsluiting van de nieuwjaarsmaand.

De Gezinsbondleden zullen hiervoor nog een uitnodiging ontvangen, maar kunnen nu al op Ramskapelle Leeft de kalender terugvinden van de activiteiten die deze vereniging dit jaar voor haar leden in petto heeft. Méér nog ... vanaf vandaag heeft de Gezinsbond Ramskapelle Sint-Joris een eigen website. In primeur, want de pas gemaakte website ruikt nog naar de verf. Geïnteresseerd ? Neem een kijkje op gezinsbondrs.blogspot.be !

Rest mij nog om jullie allemaal, Ramskapellenaren en niet-Ramskapellenaren, te danken voor de interesse waarmee jullie in de voorbije jaren deze website gelezen hebt. En niet in het minst alle dorpsgenoten en verenigingen die ervoor zorgden dat er over Ramskapelle kon geschreven worden, of die geregeld een mailtje stuurden met nieuws en beeldmateriaal. Ik mocht dan al de maker zijn, het was alvast een maker die stevig wat "voer" van jullie aangeboden kreeg.

De website verdwijnt niet. Zoals we dat met verwarmingstoestellen doen, wordt Ramskapelle Leeft! op waakvlam gezet. Wie weet komt er ooit een moment, waarop ikzelf opnieuw meer vrije tijd weet te vinden, om Ramskapelle Leeft! een tweede leven te geven.

Ik wens jullie allemaal, beste lezers, een bijzonder gezellig jaareinde, en vooral een vreugdevol en gezond 2013 !

Joost Rommel


Geen opmerkingen: