Pagina's

zondag 20 oktober 2013

En de kaarters ... die troefden elkaar af ....Gisterenavond, zaterdag 19 oktober, werd de tweede speeldag afgewerkt van het vierdorpentornooi. Oktober en november zijn voor de kaarters van kaartersclub Met de Muil wat men zware maanden noemt. Er is de eigen clubcompetitie, maar tussenin wordt ook vier keer gestreden voor de titel van het beste kaartdorp of beste kaartersclub.

Terwijl de laatste kaarters nog aan het nakaarten waren, kreeg ik via Paul Vercauteren al de uitslagen en de klassementen in mijn mailbox. Dat is rapper dan rap, en zo zijn we het van Paul gewoon.

Maar hoe zit het nu met die tweede plaats die Met de Muil op de eerste speeldag wist te behalen, en gisteren kost wat kost wilde verdedigen ? Wel, die behouden ze in het klassement ook na de tweede speeldag, ook sloten ze de speeldag zelf af met een derde plaats. Het was dan nog de vrouwelijke helft van het Ramskapels gezelschap dat de beste punten haalde. Het wordt dus nog superspannend, al lijkt de ploeg uit Wulpen de beste papieren (of laat het ons kaarten noemen) te hebben.

Hieronder de uitslagen en de rangschikking. Merk enkele sterke individuele prestaties op van onze dorpsgenoten.

Klik hier voor dagklassement en algemene klassering
Klik hier voor individueel klassement


Geen opmerkingen: