woensdag 23 oktober 2013

FC Ramskapelle kegelt De Kegel omver

De Kegel X-treme  -  FC Ramskapelle : 2-3
20/10/2013
Na een eerste thuisnederlaag vorige week, zette FC Ramskapelle zondag de zaken weer recht door te gaan winnen in Leffinge tegen De Kegel X-treme Middelkerke. De toeschouwers zagen een doelpuntenrijke en zeer genietbare wedstrijd onder leiding van een goed fluitende ref Steve Pottier
Lees verder

De verkenningsronde duurde toch een volle 20 minuten, en het was lang wachten op het eerste doelgevaar. Het kwam van de Ramskapelse oranjehemden: Razvan borstelde een vrije trap heel mooi in de winkelhaak, maar de doelman van de thuisploeg reageerde al even mooi met een knappe redding.
Op de 25-ste minuut was het dan toch raak voor FC Ramskapelle: Debacker kon Sylvain lanceren. Deze laatste kon een bijna verloren bal nog voorzetten, en de goedgevolgde Razvan kon binnenprikken: 0-1
Dit was ook meteen de ruststand.

Na de pauze zocht de thuisploeg naar de gelijkmaker, en moest FC Ramskapelle naar adem happen. In plaats van die gelijkmaker, was het 'De Ploeg van het Dorp' die de score kon verdubbelen, nadat Kim een verre uittrap bij Razvan deed belanden, die er met een fraaie lob 0-2 van maakte.
Nog geen reden tot gerustheid, want binnen de acht minuten kon de thuisploeg de achterstand volledig ongedaan maken. Eerst op strafschop, na een fout van Kim. En dan de gelijkmaker na een scherpe counter, na balverlies bij een Ramskapelse aanval.
2-2, en alles te herdoen.
Tien minuten voor het eindsignaal zorgde Razvan voor een hattrick, na een hoekschop van Sam: 2-3.
De eindfase had doelkansen voor beide ploegen in petto, maar de stand bleef onveranderd. Na een thuisnederlaag, kon FC Ramskapelle met een uitoverwinning opnieuw met de zege aanknopen.

Volgende match wordt op zondag 3 november gespeeld in Bredene. Tegenstander is Tijl, en om 09:30u wordt er afgetrapt.
Afspraak in de Lanterfanter om 08:00u