Pagina's

woensdag 4 december 2013

Rozeveld B - FC Ramskapelle  : 0-2
24/11/2013

Tweede opeenvolgende overwinning van FCR, en dit tegen Rozeveld B, de laatst geklasseerde in de rangschikking. Toch verdiende de wedstrijd geen schoonheidsprijs.

Lees verder

FCR nam van meet af aan de wedstrijd in handen, had voortdurend overwicht, maar aan de rust stonden de bordjes nog altijd 0-0.
Mogelijkheden om te scoren waren er genoeg, maar de thuisdoelman onderscheidde zich op pogingen van Roosens, Debacker, Razvan en Geert. Tussendoor had Roosens ook al eens de onderkant van de lat getroffen, en werd een strafschopfout op Geert niet gefloten. Kirsten, de gelegenheidsdoelman van FCR, kon daarentegen op geen enkel moment bedreigd worden.
Na de rust werd Bart gewisseld ten voordele van Sylvain, en het was deze laatste die in de 45-ste minuut een dieptepass van nieuweling Greg kon verzilveren. 0-1 (Prima wedstrijd van Greg).
Moment dat de thuisploeg ook eens de neus aan het venster toonde. Eerst via een vrijschop, en even later met een hoge bal. Maar meer dan wat dreiging zat er niet in. Integendeel: het was FCR die er even later 0-2 van maakte: een schot van Sylvain veranderde via een thuisspeler van richting, en de goed gevolgde Geert prikte binnen.
Naar het einde van de wedstrijd kreeg ook Razvan nog enkele kansen, maar hij leek zijn beste dagje niet te hebben. De tussenstand werd meteen ook de eindstand.

Op zondag 8 december is er de laatste match van de heenronde. Er dient opnieuw op verplaatsing gespeeld te worden, tegen De Engel in Ichtegem. Een wedstrijd tussen twee ploegen die op dit moment in de rangschikking evenveel punten (21 pt) naast hun naam staan hebben.

Verzamelen aan de Lanterfanter om 7.45u !