Pagina's

zaterdag 26 april 2014

Grootoudersverwendag in de dorpsschool

Grootouders mogen zich wel eens laten verwennen. En nergens kunnen ze hiervoor beter zijn dan bij hun kleinkinderen in de kleuterdorpsschool van Ramskapelle.

Naar jaarlijkse gewoonte werden de opa's en de oma's op vrijdag 25 april uitgenodigd. Thema dit jaar was "Hoedje Op en Af". De kleuters en de grootouders werden in drie groepen verdeeld, en kregen elk een kleur toebedeeld.
In de refter lieten de aanwezigen zich verwennen met pannenkoeken en koffie, maar in de rollebolleklas ging het er iets uitbundiger aan toe. Daar kon iedereen zich uitleven met hoedjes, muziek, hoepels.
In de klas kon er gespeeld worden met gezelschapsspelen. Voor elk wat wils.
En dan moest de apotheose nog komen. De opa's en oma's kregen van hun kleuter een leuke foto van zichzelf als cadeautje. En daarop stond: Ik ben helemaal ondersteboven van jou !

Hoeft het gezegd dat er ergens wel een traantje weggepinkt werd ?

Ondertussen toverde mijnheer Jeroen af en toe iets uit zijn hoed ...
Een dikke dankjewel aan iedereen die er samen een feest van maakten, en die altijd tijd weten te maken voor het schooltje: mijnheer Jeroen, juf Krista, oma Rita, Lieve, juf Christine, ... !

Ter info: ondertussen zijn er pannenkoeken te koop. In de volgende dagen is het mogelijk dat papa's en mama's aan je deur bellen. Ook tijdens de schooluren kun je een bestelling doen, en nog tot 9 mei. Een halve kilo voor € 3 ...
De opbrengst gaat integraal naar speelmateriaal voor de kleuters. Zo kunnen de kleuters met de opbrengst van vorig jaar rollebollen en genieten van nieuw materiaal in de rollebolleklas.

Met de groeten van de juffen ! De iPhone van Ellen zorgde voor enkele leuke foto's. Klik hier !

Geen opmerkingen: