Pagina's

zondag 5 oktober 2014

Vier dorpen kaarten voor de eer !


Zaterdagavond, 4 oktober, had onze plaatselijke kaartersclub Met de Muil de eer om het vierdorpentornooi in gang te schieten. U hoort het goed: al voor het 29ste jaar op rij strijden de vier ploegen in vier manches om de overwinning. Volgende wedstrijden vinden plaats op 26 oktober, 8 november en 6 december.

U bent benieuwd of de ploeg van ons dorp goed uit de startblokken geschoten is ? Laat ons zeggen dat ze nog niet onmiddellijk hun beste troeven op tafel gegooid hebben, want Eerlijk Troef (2600 punten) en De Waaghalzen (2580 punten) wonnen het pleit met veertien gewonnen partijen. Met de Muil won 12 partijen, en liet de laatste plaats aan 101 Uit, die er 8 won.

Over winnen gesproken, de individuele dagwinnaar kwam dan wel uit Ramskapelse rangen. Frank Duron was niet de enige die zijn drie partijen won (dat deden er nog drie anderen ook), maar hij sprokkelde wel de meeste punten bij elkaar (439). 

Maken deel uit van de selectie van Met de Muil: Marc Delanghe, Frank Duron, Rita Hillewaere, Luc Mattelin, Wendy Jonckheere, Riet Vandenberghe, Luc Vanhee en Wilfried Debruyne.

Wordt vervolgd !
met dank aan Paul Vercauteren voor het doorsturen van de info

Geen opmerkingen: