Pagina's

donderdag 13 november 2014

Een wedstrijd om vlug te vergetenFC RAMSKAPELLE - Top69 : 1-1


Het zijn de eigenste woorden van Luc Mattelin: 
Een een match om zo snel mogelijk te vergeten, want beide ploegen speelden - op zijn zachtst gezegd - zeker niet hun beste match van het seizoen.
Dan toch zeker FCR niet


FC Ramskapelle nam in de aanvangsfase wel de match in handen, maar de kansjes werden niet benut.
Dan was de bezoekende linkerspits toch wel trefzekerder, toen hij in de 13-de minuut een bal mooi binnentipte: 0-1.
FCR leek van slag te zijn, maar konden net voor de rust de bordjes weer gelijk zetten. Kim trapte een hoekschop in het bereik van Arne, en die deed de arme bal met een knalharde loeier in het dank van het doel belanden:
25'   1-1

Onmiddellijk na de koffie moest de bezoekende doelman bijzonder attent zijn om een doelpoging van Sylvain met de voet te redden.
Daarna viel er voor de toeschouwers enkel nog rommelig voetbal te bekijken.

Een kwartier voor tijd stak Top69 nog eens het neus aan het venster toen het een vrijschop mocht trappen. En even later was het de beurt aan FC Ramskapelle om gevaarlijk te zijn, maar de kopbal van Geert miste richting.

Vijf minuten voor het eindsignaal kreeg de thuisploeg een reuzekans om de drie punten binnen te halen. De paal zorgde ervoor dat de bal van Razvan niet in het doel belandde.

Een kort verslag van een weinig opwindende match, die op een 1-1 stand eindigde.

Zondag 16/11/2014 wordt het zeker beter. FC Ramskapelle heeft opnieuw het thuisvoordeel, en moet het opnemen tegen Voegwerken Vandaele.

Aftrap om 9.30u

Geen opmerkingen: