Pagina's

maandag 1 december 2014

Op naar de finaleavond van het Vierdorpentornooi


Zaterdagavond 6 december aanstaande worden de kaarten voor het laatst geschud. Die avond zal met zekerheid kunnen gezegd worden welke van de vier ploegen de 29ste editie van het vierdorpentornooi gewonnen hebben.

Of de rangschikking nog echt door elkaar zal geschud worden, is maar zeer de vraag. Op de derde speelavond op 8 november laatstleden, behaalde elke ploeg twaalf gewonnen partijen, maar haalde de leider 'Eerlijk Troef' uit Eggewaartskapelle met de punten de dagoverwinning binnen.

Hierdoor staan ze, vlak voor de finaleavond, nog iets rianter op kop in de rangschikking, en is nu al bijna zeker dat ze enkel nog 'De Waaghalzen' uit Wulpen in het oog moeten houden. Voor plaatsen één en twee moet dus nog echt gestreden worden, net zoals dat het geval is voor plaatsen drie en vier, op dit moment in handen van 'Met de Muil' uit Ramskapelle (3) en '101 Uit' Oostduinkerke (4)

Frank Duron ('Met de Muil') heeft met zijn tweede plaats in het individueel klassement nog uitzicht op de eindoverwinning.

Volgende week méér !

Met dank aan Paul Vercauteren voor het doorsturen van deze informatie

Geen opmerkingen: