Pagina's

maandag 1 december 2014

Zin in een kopje Reishi of Ganoderma Lucidum ?

Of hoor je het in Keulen donderen, als je de titel leest?

Dat zou wel eens niet meer het geval kunnen zijn, als je ingaat op de uitnodiging van Si A La Vida, om op woensdag 17 december aanstaande, om 19.00 uur in d'Oude Schole, te komen luisteren en proeven.

Die avond is er koffie/thee degustatie van Ganoderma.


Ganoderma Lucidum of ook wel Reishi genaamd, wordt al 4000 jaar gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Ganoderma is een levenselixir die op een natuurlijke wijze het lichaam zichzelf helpt te herstellen. Met meer dan 150 anti-oxidanten en 200 voedingsstoffen is Ganoderma de meest krachtige plant ooit in de natuur gevonden!

Ganoderma bevat ook alle vitaminen en mineralen die heel gemakkelijk door ons lichaam worden opgenomen vanwege hun pure natuurlijke vorm. Het is een wonder van de natuur dat zoveel nuttige stoffen aanwezig zijn in één enkele plant. Dat is de reden waarom men spreekt over de "Miraculeuze Koning der Kruiden".


Talrijke wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat Ganoderma Lucidum bijzondere en heel uiteenlopende eigenschappen bezit.

Iedereen is welkom. 
Het volstaat een seintje te geven aan Ellen Dubois (gsm: 0498311876). De uitleg op de avond zelf wordt gegeven door Nicole Cogge en Mariska Lambotte

Geen opmerkingen: