Pagina's

maandag 9 maart 2015

Kaarterscompetitie is razendspannendVoorlaatste speeldag Met de Muil
Het bestuur aan zetZaterdagavond 7 maart was er de voorlaatste speeldag van de kaarterscompetitie Met de Muil. Meteen de laatste gelegenheid voor de kaarters die nog een achterstand aan gespeelde partijen goed te maken hadden.

Misschien waren het de eerste lentekriebels die ervoor zorgden dat er toch wat minder volk opgekomen was. Zes tafels om precies te zijn.

En de kaartgoden waren vooral de bestuursleden goedgezind. Het weze hun gegund, want door de inzet van deze mensen blijft de kaartersclub in Ramskapelle springlevend.


Winnaar van de dag werd Frank Duron, die zijn drie partijen won, en hiermee 398 punten binnen kon rijven. Evenveel partijen als zijn kompaan Marc Delanghe, maar deze laatste moest met minder punten (384) de duimen leggen. Martine Vanbesien was de gelukkige derde, en de beste van de spelers die twee partijen konden winnen.

De spanning zal erin blijven tot de laatste kaart op tafel gesmeten is, want mathematisch kunnen nog meer dan 10 spelers mikken op de eindoverwinning.


Wordt dus zeker vervolgd !
(met dank aan Marc Delanghe voor het doorsturen van deze info)


Geen opmerkingen: