Pagina's

dinsdag 20 oktober 2015

Gelijkspel na drie overwinningen

FC RAMSKAPELLE - DE SLUZENAERE : 1 - 1

 

Drie keer op rij winnen schept verwachtingen. Maar aan mooie reeksen komt soms ook wel eens een eind. Al moet gezegd dat een gelijkspel geen verlies is, en dat de Ploeg van het Dorp dus vier maal na elkaar niet verloren heeft. Ook dat is een reeks.

Toch haast Luc Mattelin zich om er eerlijk aan toe te voegen dat het zondag echt wel minder was dan de week daarvoor tegen de Engel. Hieronder lees je het wedstrijdverslag van het gelijkspel tussen FC Ramskapelle en De Kegel Sluzenaere.

lees hier het wedstrijdverslag

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, al konden ze heel moeilijk doelrijpe kansen creëren.

Helemaal werkloos waren beide doelmannen dan ook weer niet, want op het kwartier moest elk van hen zijn kunnen tonen om een doelpunt te verhinderen.

Het was onze 'Ploeg van het Dorp' die met voorsprong mocht gaan rusten, dankzij de traptechniek van Razvan, die een vrijschop kon verzilveren.

Ruststand: 1-0

Onmiddellijk na de pauze kon de tegenstander de bordjes opnieuw in evenwicht brengen.

41': 1-1

De toeschouwers zagen dat FC Ramskapelle meer en meer vrijheid gaf aan de bezoekende ploeg, die op die manier baas was op het middenveld. Dat werd er niet beter op toen Bjorn Geryl door natrappen rood onder de neus kreeg.

Ook de scheidsrechter was bij momenten niet echt goed bij de les, toen bleek dat hij het moeilijk had met het beoordelen van buitenspelfasen.

Ondanks het minder goede voetbal, kwam Ramskapelle nog enkele keren bijna op voorsprong, maar telkens kwam de bezoekende doelman goed tussen. Ook de bezoekers konden de overwinning claimen, al kwamen de kansen uit buitenspelpositie.

De wedstrijd eindigde zoals hij begonnen was: met een billijk gelijkspel.


Volgende match: thuismatch tegen dakwerken P Vanmaeckelberghe uit Koekelare
zondag 25 oktober - aftrap om 9.30
Geen opmerkingen: