Pagina's

woensdag 28 oktober 2015

Slecht gedeelde kaarten voor Met de Muil

"Goed begonnen, is half gewonnen", waren de laatste woorden van het verslag van de eerste competitieavond van het Vierdorpentornooi.
 
Onze kaartersclub Met de Muil won die avond zo maar liefst 14 van hun 24 partijen. Waren ze met de vingers in de neus voor het eerst sinds lang op weg naar de eindoverwinning van het tornooi ?
 
Zondagavond moesten de ambities al meteen bijgesteld worden, want in de tweede manche viel het echt wel tegen. Amper 7 partijen werden gewonnen, en dat was veel minder dan die van de tegenstanders uit respectievelijk Eggewaartskapelle (17), Wulpen (13) en Oostduinkerke (11).
 
Hiermee tuimelde de kaartersclub van ons dorp van de eerste plaats, naar een gedeelde laatste plaats. De Waaghalzen uit Wulpen hebben alleen een handvol punten minder.
 
Halfweg de competitie lijkt het nu al dat Eerlijk Troef uit Eggewaartskapelle, met acht partijen voorsprong, een grote optie neemt op het eindklassement, en dat de drie andere clubs zullen vechten voor de dichtste ereplaats.
 
Maar ... we weten ondertussen dat alles kan verkeren ...
 
Voor kaartersclub Met de Muil speelden dezelfde namen als tijdens de vorige speelavond. Alleen Riet Vandenberghe wist twee partijen te winnen, en kan zich samen met Jef Hugelier stand houden in de toptien van het individueel klassement.
 
 
De volgende speeldata zijn:
  • Wulpen - De Waaghalzen - 07/11/2015 - 20.00u
  • Ramskapelle - Met de Muil - 21/11/2015 - 18.30u (met souper)
 


Met dank aan Paul VercauterenGeen opmerkingen: