Pagina's

donderdag 24 december 2015

FC Ramskapelle kan in schoonheid beginnen vieren

FC TOP 69FC RAMSKAPELLE   :1-3


zondag 20 december

Na deze match moet er tot 10 januari niet meer gevoetbald worden.
Wat is er dan mooier dan de kerstperiode in te gaan met een verdiende overwinning.
FC Ramskapelle pakte al bij al een gemakkelijke overwinning bij Top 69, en bivakkeert hiermee nog duidelijker in de comfortzone van de rangschikking.

lees hier het wedstrijdverslag van Luc Mattelin


De match was nog geen minuut op gang geblazen, toen Razvan FC Ramskapelle ei zo na op voorsprong kon brengen. De doelman van de thuisploeg was al voldoende opgewarmd om de poging ongevaarlijk te maken.
FC Ramskapelle had het niet gemakkelijk met de buitenspelval die de thuisploeg hanteerde, maar uiteindelijk kon Razvan die op het kwartier omzeilen, en de Ploeg van het Dorp op voorsprong brengen.

15': 0-1

Het sein om volop door te gaan, maar de vele pogingen kenden niet onmiddellijk succes, op uitzondering van een één-twee combinatie tussen Sylvain en Razvan, waarbij Sylvain de tussenstand verdubbelde.

28': 0-2

Kim had de 0-3 aan de voet, na voorbereidend werk van Debacker. Maar ook de thuisploeg speelde een aantal kansjes bijeen, en zette Diederik aan het werk, die telkens op de goede plaats stond.

Rust: 0-2

Alle vorige kansen van FC Ramskapelle, waren uitstel van executie, want net na de pauze kon Sylvain doorzetten, de doelman omspelen, de bal eerst tegen de paal trappen, om die dan in de rebound in doel te werken.

38': 0-3

Omdat de match gespeeld leek, liet FC Ramskapelle de teugels vieren, en de - overigens zeer sportieve - tegenstander in het spel komen. Dit werd afgestraft, en FC Top 69 kon eerreddend tegenscoren.

52': 1-3

Toch voetbalde de Ploeg van het Dorp nog enkele kansen bijeen, maar kende pech bij de afwerking. Zo belandden drie pogingen op het doelhout, waarvan twee op naam van Arne.

De eindcijfers zijn meer dan verdiend, en hiervoor diende FC Ramskapelle niet denderend te spelen. Belangrijk zijn de drie extra punten in de rangschikking.


Voor FC Ramskapelle speelden:

Diederik, Bart, Andrei, Kim, Bjorn, Arne, Debacker, Rudy, Sam, Sylvain, Peter en Razvan.

Volgende wedstrijd op zondag 10 januari opnieuw op verplaatsing tegen Houthandel Tavernier in De Haan.


Geen opmerkingen: