Pagina's

woensdag 16 december 2015

Moedig verweer tegen autoritaire leider

WOUMENFC RAMSKAPELLE   :3-0


zondag 13 december

De tegenstander heette Woumen, de autoritaire leider waarvan iedereen nu al zeker is dat deze ploeg kampioen wordt.
Een match moet altijd nog gespeeld worden, maar winnen was op voorhand een haast onmogelijke opdracht. Toch speelde FC Ramskapelle een verdienstelijke partij, en moest het zich enkel neerleggen bij doelpunten uit stilstaande fases. Twee strafschoppen en één hoekschop nekten de Oranjehemden van het Dorp.

lees hier het wedstrijdverslag

Bovendien moest FC Ramskapelle het veertig minuten zien te klaren met tien spelers. Het ongewoon vroeg aanvangsuur (8.45u) zorgde ervoor dat Andrei zich overslapen had.

Toch wist het zich in de eerste helft vrij goed stand te houden. De leider kreeg heel weinig kansen, en als die er al een paar keer waren, wist goalie Diederik er raad mee.

Alleen op strafschop diende hij zich gewonnen te geven.

26': 1-0

Net voor het rustsignaal wist FC Ramskapelle ei zo na gelijk te maken. De lobbal van Razvan kon door de thuisdoelman nog net onschadelijk gemaakt worden.

Rust: 1-0

Na de rust moest Diederik de schade beperken door enkele keren mooi en spectaculair te redden. Hij bleef er de spanning inhouden.

Maar de dubbele score kwam er uiteindelijk toch na een doelpunt uit hoekschop.

50': 2-0

FC Ramskapelle speelde moedig mee, combineerde zelfs een paar goede fases bijeen, maar was onmondig in de zone van de waarheid. Het was tenslotte de thuisploeg die nog wist te scoren, opnieuw via een terechte strafschop, na een fout van Bart.

70': 3-0Diederik, Peter, Bart, Andrei, Kim, Debacker, Sylvain, Arne, Greg, Sam en Razvan.

Volgende wedstrijd en tevens laatste wedstrijd van 2015 wordt op zondag 20 december op verplaatsing gespeeld tegen Top 69.
Aftrap om 10.30u op de Schorre in Stene.
Afspraak om 9.00 uur in de Lanterfanter.

Geen opmerkingen: