Pagina's

woensdag 17 februari 2016

Tien man verliezen onverdiend

VOEGWERKEN VANDAELE - FC RKP   :2-1


zondag 14 februari 2016

Met alle moeite van de wereld kon Luc maar tien spelers op het wedstrijdblad vermelden. 
Eén na één dienden ze af te haken omwille van verschillende redenen: Valentijnskoorts, de organisatie van de mountainbiketoertocht in Nieuwpoort, en ... Juliette. Juliette ? Zie einde van dit artikel.
Maar deze tien man vochten als leeuwen, en verdienden absoluut niet om te verliezen.

Het verslag van deze wedstrijd leest u hier !


Na een studieronde van een dikke tien minuten, waarin zeer weinig gebeurde, kon Razvan voor de eerste echte kans zorgen, maar zijn poging miste kracht.
Dan had de tegenstander meer geluk toen een onvrijwillig handspel van Bart foutief als strafschop beoordeeld werd, en de thuisploeg gemakkelijk op voorsprong kwam.

18': 1-0

Niet getreurd, dachten de mannen uit Ramskapelle, en nauwelijks vijf minuten later stonden de bordjes opnieuw in evenwicht. Het doelpunt werd ingeleid met een hoekschop van Razvan. Debacker nam de bal in de vlucht, en Geert deed die via richting veranderen en in doel belanden.

23': 1-1 ; meteen ook de ruststand

Na de koffie namen de mannen van Voegwerken Vandaele de wedstrijd in handen, en met een strak en mooi schot in de winkelhaak, kwamen ze opnieuw op voorsprong.

41': 2-1

FC Ramskapelle kreeg het moeilijk, maar weigerde zich neer te leggen bij de tussenstand. Op het uur verhinderde de lat de verdiende gelijkmaker, toen Razvan erin slaagde om de doelman te lobben. De goed gevolgde Sylvain kon hernemen, maar zijn poging belandde in de armen van de bezoekende doelman. Pech !

De thuisploeg had nog enkele kansen met een paar afstandsschoten, maar aan de tussenstand veranderde niets meer.

FC Ramskapelle speelde met: Diederik, Bart, Roosens, Andrei, Debacker, Greg, Geert, Sam, Razvan en Sylvain.

En Juliette ? Zij is de pasgeboren dochter van Kim (en Karem), één van de spelers die dus niet op het wedstrijdblad stond. Proficiat vanwege de ganse FCR-familie aan de kersverse ouders.


Zondag 21 februari is er de thuismatch tegen Deprez. 
Aftrap om 9.30 uur.Geen opmerkingen: