Pagina's

woensdag 28 september 2016

Doelpuntenfestival in Stene

Je speelt als ploeg een sterke eerste helft, en aan de rust begin je te hopen op een eerste uitoverwinning, maar in de tweede helft word je zomaar overklast, en verandert de 1-2 voorsprong op 35 minuten in een 7-2 pandoering.

Het overkwam FC Ramskapelle zondag tegen FC De Hoek


Lees hieronder het wedstrijdverslag: FC De Hoek - FC Ramskapelle: 7-2
In de eerste tien minuten kon geen enkele ploeg echt gevaar creëren. Daarna nam FC Ramskapelle het initiatief via enkele hoekschoppen, maar liep in ook enkele keren in de buitenspelval van de tegenstander. FC De Hoek toonde zich in deze beginfase slechts één keer gevaarlijk, maar een afstandsschot werd door Diederik gepareerd.

Op de 24ste minuut alweer een hoekschop voor FC Ramskapelle: Razvan trapte de bal voorbij de tweede paal, Andrei bracht die terug voor doel, en Geert trapte binnen.

24': 0-1

Amper drie minuten later stonden de bordjes alweer in evenwicht, na een strafschopfout van Angelo.

27': 1-1

FC Ramskapelle leek niet onder de indruk van het tegendoelpunt, en kwam enkele minuten later opnieuw op voorsprong : een verre tram van Kim belandde via een thuisspelers bij Sylvain, die knap binnenwerkte.

29': 1-2 - Meteen ook de ruststand

Een ontketend FC De Hoek startte furieus aan de tweede helft, en liet FC Ramskapelle alle hoeken van de muur zien.

In de beginfase kon het gevaar nog enigszins geweken worden, en werd FC Ramskapelle gered door een bal die de onderkant van de lat trof. Maar op de 45ste minuut kwam dan toch de gelijkmaker van de thuisploeg: 2-2

FC Ramskapelle kwam maar niet los uit de omknelling, en het moest daarna nog vijf doelpunten incasseren: 49' - 51' - 59' (strafschop) - 65' - 67'

Alleen in de allerlaatste minuten kon de 'Ploeg van het Dorp' nog wat weerwerk bieden, maar toen was het kalf al lang verdronken.
De eindstand bleef op een zware 7-2 staan.

De thuisploeg mag zeker ambities koesteren om in de top van de rangschikking te blijven meedraaien, aldus Luc Mattelin.

FC Ramskapelle speelde met Diederik, Bart, Kim, Geert, Roosens, Angelo, Andrei, Razvan, Sylvain, Cedric, Kanjiro, Greg, Ivens, Geryl.


Volgende zondag 2 oktober is er om 9.30 u de thuismatch op terrein 2, tegen De Engel.

Geen opmerkingen: