Pagina's

woensdag 26 oktober 2016

Vele lichtpunten tegen de leider

Na de zware cijfers in de voorbije matchen werd met vrees uitgekeken naar de wedstrijd tegen de huidige leider uit de reeks, Containers Depoorter.

Luc Mattelin moest een half wonder verrichten om elf spelers bij elkaar te sprokkelen, en zo geen forfait te moeten geven. Dank hierbij aan gelegenheidsdoelman Angelo die 'good old' Peter diende te vervangen, en aan de twee nieuw aangesloten spelers Jonathan en Denis.

Het elftal zorgde ervoor dat de ploeg in de volgende weken zeker mag hopen op meer (doel)punten. Een hoopvolle conclusie, ondanks het verlies.

Het wedstrijdverslag leest u hieronder

Containers Depoorter - FC Ramskapelle: 4-0


Gelegenheidsdoelman Angelo moest al meteen een paar keer gevat tussenkomen in de beginfase, voor hij zich in de zesde minuut toch gewonnen moest geven.
6' : 1-0
De thuisploeg, niet toevallig de leider in de reeks, tikte de bal goed rond, en kon in de dertiende minuut, randje buitenspel, de score verdubbelen.
13': 2-0
FC Ramskapelle liet zich niet onbetuigd, knutselde zelfs enkele mooie aanvallen in elkaar, maar in de zone van de waarheid liep het mis.

Ruststand: 2-0

Hetzelfde spelbeeld in de tweede helft: de thuisploeg die de bal zijn werk liet doen, en FC Ramskapelle dat moedig en georganiseerd weerstand kon bieden. Niettemin kon de thuisploeg met topscorer Morsa in de ploeg, toch twee maal scoren in de 55-ste en 61-ste minuut : 4-0 (de topscorer in kwestie heeft dit seizoen al 21 doelpunten tegen de netten geprikt).
Ook nu kon FC Ramskapelle een paar keer ten aanval trekken, maar ook nu zat scoren er nog niet in.

Eindstand: 4-0

Ondanks het verlies, liet de Ploeg van het Dorp hoopvolle signalen zien. De elf die zondag speelden waren Angelo, Peter, Leroy, Ives, Kim, Jonathan, Michael, Greg, Geryl, Sylvain en Andrei.

Volgende zondag opnieuw op verplaatsing, naar Gistel, waar Kraeyenhof partij wordt gegeven.
Afspraak aan de Lanterfanter om 8.00 u - Aftrap om 9.30 u

Spelers en supporters: zondagnacht wordt het uurwerk een uur teruggezet !

Geen opmerkingen: