Pagina's

vrijdag 18 november 2016

En nu met volle moed beginnen aan terugronde

FC Ramskapelle beleefde een heenronde van de competitie, zoals ze er in het verleden zelden of nooit één meegemaakt hebben. 
"Maar we geven zeker niet op", aldus Luc Mattelin, die ondanks een nieuw verlies lichtpunten ziet. Zo wordt alles in het werk gezet om de smalle spelerskern uit te breiden, en te voorkomen dat er aan iedere match een zoektocht naar elf spelers moet voorafgaan.
Ook zondag was dit - om verschillende redenen - het geval.
Wie er zou aan twijfelen: ondanks het verlies, zijn het vertrouwen en de hoop nog aanwezig om verrassend uit te pakken in de terugronde.

Het matchverslag van zondag leest u hieronder:


FC Ramskapelle - Rozeveld A: 1-3

De match was amper tien minuten ver, toen de bezoekers via een kopbal na hoekschop op voorsprong kwamen. FC Ramskapelle had hier niet onmiddellijk een antwoord op, wat het de tegenstander mogelijk maakte om nog enkele keren gevaarlijk te zijn. Zonder resultaat.

Ruststand: 0-1

De koffie tijdens de rust moet de oranjehemden deugd gedaan hebben, want al heel vlug kon Razvan de gelijkmaker tegen de netten prikken.

40': 1-1

De ploeg kwam als maar beter in de wedstrijd, maar toch was het de tegenstander die met een strak schot de hoop temperde.

55': 1-2

Op het einde van de match speelden ze FC Ramskapelle nog maar eens uit verband, en konden op die manier de score nog aandikken.

64': 1-3, en meteen ook de eindscore.

Voor FC Ramskapelle speelden:  Angelo, Leroy, Sam, Cedric, Greg, Razvan, Debacker, Peter, Geryl, Lemiere, Ives, Kim

Zondag 20 november wordt er niet gevoetbald, want FCR is bye. Daarna begint de terugronde, op zondag 27 november, met een thuismatch tegen Weireldploegsje Oostende. Aftrap om 9u30

Vaststellingen en conclusies na de heenronde:

FCR is op dit moment hekkensluiter (11/11) met 1 punt. Volgens Luc Mattelin is een te kleine spelerskern hier de grootste reden van. Maar hier wordt aan gewerkt !
Er resten nog tien wedstrijden in de terugronde, die allemaal even belangrijk worden. Maar één iets staat vast: We doen voort, en wie weet zorgt deze positieve mentaliteit voor enkele onverwachte verrassingen.

De strijd is zeker nog niet gestreden. Zegge het voort !

Geen opmerkingen: