Pagina's

dinsdag 8 november 2016

FC Ramskapelle verliest met kleinste verschil

De match van "net niet".
Zo begint Luc Mattelin zijn wedstrijdverslag  van de zondag gespeelde wedstrijd tussen FC Ramskapelle en Voegwerken Vandaele.

De Ploeg van het Dorp verloor met het kleinste verschil, tegen een onmiddellijke concurrent, al zou een gelijkspel een veel billijker resultaat geweest zijn.

Jammer, want dit zou goed gedaan hebben voor de 'moraal' van de ploeg.
Het wedstrijdverslag leest u hier onder:


FC Ramskapelle - Voegwerken Vandaele: 0-1

De bezoekers leken in de beginfase beter uit het bed gestapt. Ze konden enkele kansen creëren, en hieruit scoorden zij rond het kwartier een doelpunt, waar toch een buitenspelgeurtje aan vast zat.

16': 0-1

FCR kreeg in de eerste verder zelf één grote kans, toen Razvan gevaarlijk kon uitbreken, maar een goed uitkomende bezoekende doelman op zijn weg trof.

Rust: 0-1

De bezoekers begonnen de tweede helft zoals ze de eerste begonnen waren: met kansen. Dit zorgde voor enkele hete standjes voor het FCR-doel, maar de bezoekende ploeg heeft ook dit seizoen te maken met een probleem om doelpunten te scoren. Het bedje waar ook FCR ziek in is.

Hoe langer de match duurde, hoe gevaarlijker FC Ramskapelle werd. Het kwam beter in de match, en kwam tot mooie combinaties. Dit leidde ei zo na tot een doelpunt, maar de bezoekende doelman toonde zich paraat.

Ruststand meteen ook de eindstand, zodat FC Ramskapelle verweesd met lege handen achterbleef.

Eindstand: 0-1

Zondag 13 november is er een nieuwe kans om de laatste plaats in de klassering toch iets meer glans te geven. Opnieuw een thuismatch, tegen Rozeveld A.
Aftrap om 9.30 u.

Hopelijk slaagt Luc erin om een elftal op zijn wedstrijdblad te krijgen, want door verschillende omstandigheiden kunnen meerdere spelers niet aantreden.
Duimen maar !


FCR speelde op zondag 6 november met volgende spelers:
Diederik, Greg, Ives, Leroy, Kim Angelo, Michael, Jonathan, Geryl, Razvan, Debacker, Cedric en Sam

Geen opmerkingen: