Pagina's

zondag 6 november 2016

Minder én uitstekend nieuws Vierdorpentornooi

Gisteravond, zaterdag 5 november, vond de derde en voorlaatste manche plaats van het Vierdorpentornooi. En nog tijdens de nacht van zaterdag op zondag rolde het wedstrijdverslag binnen ...

Onze plaatselijk kaartersclub had deze keer het thuisvoordeel, want de 32 deelnemers vonden onderdak in d'Oude Schole.
Maar van thuisvoordeel was absoluut geen sprake, want Met de Muil won amper 6 van haar 24 gespeelde partijen, waardoor het plotseling helemaal achteraan in de klassering belandt, en de hoop op de eindoverwinning onbestaande wordt.

Winnaar gisteren werd '101 Uit' uit Oostduinkerke, voor de tweede wedstrijdavond op rij, en roept hiermee zichzelf uit als favoriet voor de eindwinst, met nu al een voorsprong van 6 partijen op 'Eerlijk Troef' uit Eggewaartskapelle.

Het lijkt er op dat de kaarters uit Ramskapelle enkel nog kunnen strijden voor de derde plaats, tegen de 'Waaghalzen' uit Wulpen.

Wie gisteren wel twee partijen kon winnen, was Frank Duron, die hiermee de leidersplaats in het algemeen individueel klassement weet te behouden. Als hij die positie ook op de laatste speeldag van 10 december weet vast te houden, dan evenaart hij het record van drie eindoverwinningen in het individueel klassement, dat nu op naam staat van Paul Vercauteren. En laat deze laatste - tweede in de tussenstand - nu net ook dit jaar weer de belangrijkste belager zijn in het klassement. Het wordt zeker een spannende eindstrijd.

Voor Met de Muil speelden zondag Marc Delanghe, Frank Duron, Wendy Jonckheere, Riet VandenbergheLuc Vanhee, Rita Hillewaere, Wilfried Debruyne en Peter Verstraete

Volgende en laatste competitieavond vindt plaats op zaterdag 10 december.


Met dank aan Paul Vercauteren voor het doorsturen van de informatie.

Geen opmerkingen: