Pagina's

dinsdag 6 december 2016

Nipte en onverdiende nederlaag voor FC Ramskapelle

Zondag 4 december speelde FC Ramskapelle in Ettelgem tegen Ettelgem 78. Met een gehavende ploeg, maar dankzij de inzet van de spelers, waren zij niet de mindere van de tegenstander.
De Ploeg van het Dorp verdiende een gelijkspel, maar diende met lege handen en puntenloos naar Ramskapelle terug te keren.

Het matchverslag van zondag leest u hieronder:


Ettelgem 78 - FC Ramskapelle : 2-1
Met een gehavende ploeg trok FC Ramskapelle naar Ettelgem, maar de aanwezige spelers toonden een puike inzet.
In de eerste helft had de thuisploeg een licht veldoverwicht, maar kon hiermee FCR nooit echt uit evenwicht brengen. De ploeg van het Dorp slaagde erin om voorlopig stand te houden, zonder evenwel zelf kansen te creëren. Dit lukte tot de 23-ste minuut, toen Ettelgem 78 op voorsprong kwam.
23': 1-0
FC Ramskapelle liet alles behalve de oren hangen, en gaf zich niet gewonnen. Vijf minuten na het openingsdoelpunt stonden de bordjes al weer gelijk: FC Ramskapelle versierde een hoekschop, Razvan kon in twee tijden voorzetten naar Andrei, die krachtig binnenkopte.
28': 1-1
Lang kon FC Ramskapelle echter niet genieten van de gelijkmaker, want binnen de minuut stond het opnieuw op achterstand.
29': 2-1
Bijna werd het nog 3-1 vlak voor de rust, maar een thuisspeler miste onbegrijpelijk een torenhoge kans.
Na de koffie was het FC Ramskapelle, dat als betere ploeg de tweede helft domineerde, maar daar kreeg het geen loon naar werken voor. De doelman van de thuisploeg verhinderde meerdere keren een terugkeer van FCR, terwijl de Ramskapelse doelman maar diende toe te kijken.
De tussenstand wijzigde niet meer, en dat was bijzonder jammer voor FCR, dat de nederlaag absoluut niet verdiende, en puntenloos achterbleef.

Voor FC Ramskapelle speelden: Diederik, Kim, Greg, Ives, Andrei, Cedric, Sylvain, Razvan, Michael, Jonathan, Geert, Debacker

Volgende zondag, 11 december, speelt FC Ramskapele zijn laatste thuismatch van het jaar. Tegenstander is FC De Hoek uit Oostende. Aftrap om 9.30 uur, op het Nieuwpoortse sportpark.

Niet te vergeten: vrijdag 9 december is er de jaarlijkse conservenkaarting in zaal d'Oude Schole. Aanvang vanaf 18.00 uur.

Geen opmerkingen: