Pagina's

maandag 12 december 2016

U leest het goed : Winst voor FC Ramskapelle !!!

Zondag 11 december 2016 werd voor de oranjehemden van FC Ramskapelle een historische speeldag. Dan toch zeker in de huidige competitie.

Nadat de ploeg in de vorige match al een heel degelijke tweede helft speelde, probeerde het dit spelpeil aan te houden, en won na 70 minuten met het kleinste verschil tegen De Hoek.

Hiermee is de eerste driepunter binnen, en kan de ploeg met wat meer vertrouwen de rest van de competitie aanvangen.

Het verslag van een echte krak, Luc Mattelin, vindt u hieronder


FC Ramskapelle - De Hoek: 1-0
In de eerste 20 minuten namen beide ploegen weinig of geen risico, en het was dus wachten op de 21-ste minuut voor het eerste gevaar. Dat kwam er van de bezoekers, maar thuisdoelman Diederik kwam heel gepast tussen toen de bezoekende aanvaller alleen op het doel afging. De redding resulteerde in een hoekschop, die nipt naast werd gekopt. Hier kroop FC Ramskapelle even door het oog van de naald.

FCR reageerde heel gevat, en zette een mooie aanval op, maar nu was het de bezoekende doelman die een hoofdrol opnam, en het schot van Sylvain kon pakken. Diezelfde Sylvain kon in de 34-ste minuut Razvan bereiken, en die kon met een plaatsbal de score openen:

34': 1-0 - net voor het rustsignaal

Na de pauze wilden de bezoekers doordrukken, en zorgden via enkele hoekschoppen voor gevaar. Maar FC Ramskapelle kon het evenwicht herstellen, en kreeg zelfs enkele prima mogelijkheden om de voorsprong verder uit te diepen. Die werden niet benut, zodat het tot het eindsignaal spannend bleef. Maar uiteindelijk haalden de mannen van Ramskapelle met een Arsenalscore het einde.

Voor FC Ramskapelle speelden: Diederik, Kim, Sam, Jonathan, Greg, Ives, Michael,
 Angelo, Debacker, Razvan, Cedric, Sylvain, 

Volgende zondag, 18 december, wordt de laatste wedstrijd van 2016 gespeeld. FC Ramskapelle trekt naar het tweede geklasseerde De Engel
Aftrap om 9.00 uur. Afspraak om 7.45 uur aan de Lanterfanter

Geen opmerkingen: