Pagina's

zaterdag 24 december 2016

Waarom een score niet altijd alles zegt

Geen tweede opeenvolgende overwinning voor de moedige spelers van FC Ramskapelle.

"Toch zou een gelijkspel niet onterecht geweest zijn, want er waren kansen genoeg", aldus Luc, wiens wedstrijdverslag je hieronder kunt lezen.FC De Engel - FC Ramskapelle: 4-1
Een onnodige strafschopfout, al heel vroeg in de match, zorgde ervoor dat FC Ramskapelle al onmiddellijk op achtervolgen aangewezen was.
5': 1-0
Dat deed het met succes, want toen een schot van Sylvain op een thuisverdediger afweek, stond het al meteen weer gelijk.
13': 1-1
Op een identieke manier kwam de thuisploeg even later opnieuw op voorsprong. Een schot van een van hun spelers, week af op Greg, ...
19': 2-1
FC Ramskapelle reageerde goed, en kon bijna opnieuw de score in evenwicht brengen, toen Razvan alleen op de thuisdoelman kon afgaan, maar deze laatste bewees waarom hij in het doel stond en kon redding brengen.
Geen 2-2, maar even later wel 3-1 na hoekschop, nadat Diederik eerst puik redde.
27' en ruststand: 3-1


Na de rust kreeg FC Ramskapelle enkele uitgelezen kansen om de achterstand ongedaan te maken, maar faalde in de afwerking. Het doelpunt kwam er langs de andere kant, toen de FCR-doelman de bal niet kon klemmen. Game over !
46': 4-1
De thuisploeg wist zich nu zegezeker, en zocht nog naar een vijfde doelpunt, maar de tussenstand werd de eindstand.

FC Ramskapelle speelde met:
Diederik, Greg, Kim, Andrei, Leroy, Angelo, Jonathan, Ives, Debacker, Michael, Sylvain en Razvan.

Afspraak voor de volgende wedstrijd in het nieuwe jaar : zondag 8 januari. Dan speelt FC Ramskapelle, op eigen veld, tegen Sportiva. Aftrap om 9.30u. Wie weet, kan er dan al gespeeld worden op het nieuwe prachtige kunstveld.

Het bestuur en spelers van FC Ramskapelle wensen iedereen prettige feestdagen, en danken jullie voor het welslagen van de voorbije succesvolle conservenkaarting.

Geen opmerkingen: