Pagina's

vrijdag 2 december 2016

Wereld van verschil tegen Weireldploegsje

Zondag 27 november speelde FC Ramskapelle de eerste match van de terugronde, op eigen veld, tegen de ploeg met de wonderlijke naam Weireldploegsje Oostende.
"Er gaapte dan ook een wereld van verschil tussen ons niveau en dat van de tegenstander", gaf Luc Mattelin achteraf ruiterlijk toe. "En dus was de 1-4 einduitslag niet eens overdreven"

Het matchverslag van zondag leest u hieronder:


FC Ramskapelle - Weireldploegsje Oostende: 1-4


FCR kon geen moment een antwoord vinden op het tik-tak-voetbal van de Oostendenaren, die met heel snelle balwisselingen het spel naar zich toe wisten te trekken. Dit resulteerde al in de 17de minuut in een 0-1 voorsprong, toen een voorzet van op rechts, binnen getikt werd.
Het tweede bezoekende doelpunt viel er na een verre uittrap van de bezoekende doelman, die de diepe spits bereikte. Deze trof eerst nog Diederik op zijn weg naar doel, maar via de paal een een nog mee gevolgde speler was het toch raak.
26': 0-2
Heel even kon FC Ramskapelle dreigen toen Greg een hoekschop perfect op het hoofd van Sam schilderde, maar de bal ging naast.

Na de pauze was FC Ramskapelle zelfs eventjes de betere, en kon het een drietal creëren, waarvan Kim de aansluitingstreffer kon verzilveren.
38': 1-2

Het antwoord van de bezoekers liet niet lang op zich wachten, want een paar minuten later stonden de bordjes al 1-3
40': 1-3

Gelukkig voor FCR acteerde doelman Diederik op niveau, want in deze fase van de wedstrijd kon de score veel hoger opgelopen zijn. Wat niet belette dat de bezoekers nog maar eens hun voorsprong aandikten.
55': 1-4

Op het einde van de wedstrijd blesseerde een bezoekende speler zich vrij ernstig, en moest medische hulp bijgeroepen worden. De match werd dan ook enkele minuten voor tijd afgefloten.

Volgende zondag, 4 december, is er de verplaatsing naar Ettelgem 78.
Aftrap om 10u30
Afspraak aan de Lanterfanter om 9.00u

Geen opmerkingen: