Pagina's

woensdag 11 januari 2017

Favorieten geven elkaar geen duimbreed toe

Kaarten wordt wel een geluksspel genoemd. 
Maar is het dat wel ? De kaarters die zaterdag op het podium stonden voor de zesde competitieavond, zijn ook terug te vinden in de top vier van de algemene rangschikking.
Laat het er ons bij houden dat een goede kaarter met een redelijk kaart meer winstkansen heeft dan een redelijke kaarter met een goede kaart.

Dagwinnaar werd Frank Duron (384 punten), die met zijn puntentotaal afstand kon nemen van Jef Hugelier en Luc Mattelin (beiden 374 punten), die eveneens drie partijen wisten te winnen.
Luc Mattelin is met 15 gewonnen partijen de krak in de voorlopige rangschikking, en wordt van nabij gevolgd door Jef Hugelier (13) en Rita Hillewaere (12)

Maar liefst 32 kaarters tekenden present op de zesde avond, en mochten genieten van lekker toastjes, geschonken door sponsor Traiteur Caroline. Alsof dat nog niet genoeg was, kwamen daar nog extra rondjes bij op rekening van de clubkas en van de voorzitter-krak Luc Mattelin. De aanwezige "dames-achter-de-toog" hadden meer dan hun handen vol.

Secretaris Marc Delanghe mocht zich ook winnaar noemen. Die van de troostprijs. Hij mocht dan ook met de fles wijn naar huis.

Geen opmerkingen: