Pagina's

vrijdag 10 februari 2017

Drie keer scoren, maar toch nog verliezen

Zondag 5 februari trokken de spelers van FC Ramskapelle naar Eernegem om er Voegwerken Vandaele te bekampen.

Het werd een spectaculaire match, waarin FCR drie keer de netten trof, en twee keer op voorsprong kwam, maar uiteindelijk toch het onderspit moest delven.
Hoe FC Ramskapelle het pleit verloor, leest u in onderstaand verslag van Luc Mattelin

Voegwerken Vandaele - FC Ramskapelle: 4 - 3

Opnieuw geen puntengewin voor FC Ramskapelle, en dit had had er nochtans op basis van de kansen zeker ingezeten, tegen een thuisploeg die ook niet haar beste match van het seizoen speelde.

Aan de rust stonden de bordjes in evenwicht: 1-1, maar toen al had FC Ramskapelle op voorsprong moeten staan, op basis van het aantal kansen. Alleen de afwerking bleef in gebreke.

De voorsprong voor de ploeg van het dorp kwam er in de 13de minuut, via Jonathan, maar net voor de koffie kwam de thuisploeg nog langszij.

Onmiddellijk na de pauze kwam FC Ramskapelle opnieuw op voorsprong, na een snelle combinatie van Geert en Razvan, die er 1-2 van maakte.

36': 1-2

Tien minuten later was er een hoekschop voor de thuisploeg. FC Ramskapelle kreeg de bal maar niet weg, en de bordjes stonden weer gelijk.

46': 2-2

Opnieuw leed FC Ramskapelle balverlies in het middenveld, gevolgd door een snelle counter, en nu kwam de thuisploeg zowaar op voorsprong;

56': 3-2

Maar FC Ramskapelle wou zijn huid duur verkopen, en even later kon Razvan de 3-3 binnen prikken. Al of niet in buitenspelsituatie.

63': 3-3

Nog was de wedstrijd niet afgelopen. Eerst werd een doelpunt van de thuisploeg afgekeurd wegens (twijfelachtig) buitenspel, maar in een volgende fase kon Voegwerken toch de eindstand en de winst vastleggen.

67': 4-3

Zondag dient FC Ramskapelle zich opnieuw te verplaatsen, naar Torhout, waar het tegen Rozeveld speelt.

Verzameling om 7u50 aan de Lanterfanter !

Geen opmerkingen: