Pagina's

dinsdag 21 februari 2017

Kaartcompetitie wacht op superspannende ontknoping

Zaterdagavond 18 februari kwamen ze al voor de achtste keer van het seizoen samen: de kaarters van kaartclub Met de Muil.
Met 28 waren ze, en zonder uitzondering hadden ze er allemaal zin in. Sommigen nog net iets meer, omdat ze nog alle redenen hebben om te blijven geloven in de eindoverwinning.
De achtste avond heeft echter geen geheimen prijs gegeven. Nadat de laatste slag gelegd was, bleek dat nog meer dan tien spelers ambities mogen hebben.

Drie spelers konden zaterdag hun drie partijen winnen, en zij konden op het dagpodium. Winnaar werd Etienne Luypaert (426 punten), voor 'good old' André Duron (398 punten) en Marnix Cloet (384 punten).
Vier spelers daarentegen konden geen enkele partij winnen, maar het was Filip Verslype die met de troostwijn naar huis mocht gaan.

In het algemeen klassement staan ze met velen te drummen om helemaal bovenaan te staan. Op dit moment houdt Luc Mattelin ze nog allemaal net onder de knoet, maar vraag is of dit in het volgend verslag nog altijd het geval zal zijn.

Met dank aan Marc Delanghe voor de gegevens.

Geen opmerkingen: