Pagina's

zaterdag 11 maart 2017

Goed verweer tegen tweede in de rangschikking


FC Ramskapelle moest zondag 5 maart op verplaatsing naar Assebroek, om partij te geven tegen Ter Straeten Brugge. De tegenstander, tweede in de rangschikking, had in de twee resterende matchen nog vier punten nodig om de promotie af te dwingen naar de eerste reeks. De match tegen FC Ramskapelle was dus het eerste luik.
Ter Straeten won de wedstrijd met 3-0, al ging dat niet zonder slag of stoot. De einduitslag kon even goed 7-4 geworden zijn, maar ondertussen is duidelijk waar al heel het seizoen het schoentje wringt bij 'de Ploeg van ons Dorp': scoren !
Hieronder het wedstrijdverslag van Luc

Ter Straeten Brugge - FC Ramskapelle : 3-0

FC Ramskapelle moest de wedstrijd bijna onmiddellijk beginnen met een achterstand, want binnen de eerste minuut stond het al 1-0 voor de thuisploeg. Een afstraffing in de maak ?
Neen, is het antwoord, want FCR kon zich meer en meer in de match werken, met kansen voor zowel Kim als Razvan (bal tegen de paal).
Het was dan toch de thuisploeg die, randje buitenspel, de voorsprong kon vergroten.
25': 2-0

In de tweede helft had FC Ramskapelle meer moeite met de aanvalsimpulsen van de thuisploeg. Aanvankelijk zonder gevolg, want ofwel werden de kansen niet benut, ofwel stond er altijd wel een zeer attente FCR-doelman in de weg.

Hoe langer de match duurde, hoe beter FC Ramskapelle begon te combineren, maar tien minuten voor affluiten was het opnieuw Ter Straeten die scoorde, met een prachtig schot tussen de palen.

60': 3-0

Meteen ook de eindstand, van een match waarin de kloof tussen de bodem en de kop van de rangschikking echt niet zo groot was.

Voor FC Ramskapelle speelden: Kim, Andrei, Angelo, Michael, Jonathan, Debacker, Sylvain, Razvan, Roosens en Peter

Zondag 12 maart wordt de laatste competitiematch gespeeld. Een thuismatch, tegen kampioen Stene.

Aftrap: 9.30 uur


Geen opmerkingen: