Pagina's

donderdag 25 september 2008

Nostalgie op een Ramskapelse weekdag

In Ramskapelle is er altijd wel iets te doen of iets te zien. Ook op een zonnige doordeweekse herfstdag ? Jawel, onze dorpsgenoot Stefaan Brackx was niet weinig onder de indruk toen hij vanmiddag naar buiten keek, en een zevental bijzonder mooie exemplaren zag staan.
Voor de kenners of de liefhebbers: een Camaro (L8.2), een Jaguar E-type V-12 convertible, een Jaguar XJS, drie uiterst sportieve Circuit-Jaguars en een mooie Porsche Cabrio.
Stefaan maakte een praatje met de Brit Edward G A Prance, die samen met enkele vrienden op weg was naar de 6 uur van Francorchamps waar één van zijn vrienden aan deelneemt. Een paar weken geleden hadden ze hier al eens een stop gemaakt, en konden toen de landelijke rust en de Lanterfantse snacks ten zeerste smaken. Vandaar dat ze hier graag nog eens terugkeerden na hun overtocht van Dover naar Calais. Terwijl de inwoners van Ramskapelle en de andere passanten ten volle konden genieten van dit nostalgisch moment, genoot onze Brit van al het mooie en lekkers dat ons land te bieden heeft, en plande hij reeds een kennismaking met het Belgisch Bier. Cheers ! Have a safe trip !
Klik hier voor nog meer foto's van deze dure kleinoden ...

Geen opmerkingen: