Pagina's

zondag 12 oktober 2008

Verdien veel geld zonder moeite

Altijd een mooie openingszin, en meestal eentje met veel addertjes onder het gras. Als dat dan niet zo is, moeten we dat op onze weblog zetten. Nietwaar ?
In deze tijden van vallende aandelen, van koopkrachtvermindering, doet onze dorpsgenoot Gino Aspeslagh hard zijn best om mensen bewust te maken hoe ze vele euro's kunnen besparen op hun energiegebruik. En inderdaad: het kost geen moeite. Tenzij dat u bewust omgaan met energie moeilijk zou vinden. Neen toch !
Wie de wekelijks nieuwsbrief ontvangt, heeft de brochure in bijlage ontvangen. Wie de nieuwsbrief niet ontvangen heeft, kan de brochure via een mailtje aanvragen (en zich ondertussen misschien ook inschrijven voor de nieuwsbrief).
Gino werkt als energiedeskundige voor Eandis. Hij geeft tips aan mensen over hoe ze met kleine inspanningen grote energiebesparingen kunnen doen. En wie hem gehoord heeft, schrikt nogal !

En nu voor de vlugge Ramskapellenaren: Gino geeft twee toegangskaarten weg voor het Bouw- en Immosalon in de Flanders Expo in Gent (11 tot 19 oktober). In hall 5 vind je er de energiebesparingsbeurs.
Wie eerst mailt naar ramskapelleleeft@gmail.com , is de gelukkige!

De uitsmijter in dit verhaal ? Wel: hier is een website die voor iedereen heel interessant is. Hebt u recht op een premie ? Klik dan op http://www.premiezoeker.be/

Wie zich via de Nieuwpoortse milieudienst opgeeft om een energiescan te doen, kan dit ook gratis (met Eandis). Voor de periode 2008-2009 zijn er maar liefst 140 gratis energiescans door Stad Nieuwpoort voorzien. Alle info bij de milieudienst: 058/22 44 51 of milieu@nieuwpoort.be

Geen opmerkingen: