Pagina's

zaterdag 19 september 2009

Zomerzoektocht Ritje rond Ramskapelle


Vrijdagavond vond de prijsuitreiking plaats van de zomerzoektocht 2009 'Tussen graan en gras'.
Niet minder dan 139 geïnteresseerden, uit alle hoeken van de Vlaamse provincies, kochten een deelnemingsformulier. 77 deelnemers brachten hun antwoordblad binnen, en zorgden door hun aanwezigheid op de prijsuitreiking dat d'Oude Schole vrijdagavond een maatje te klein was.
Bedoeling van de zoektocht was om de deelnemers op een ontspannen manier te laten genieten van een wondermooi parcours langs Ramskapelle, Pervijze, Stuivekenskerke, Oostkerke, Lampernisse, Zoutenaaie, Avekapelle en Booitshoeke.
Maar het was dus ook een wedstrijd, met dus ook een winnaar. Redgy Gunst, uit Nieuwpoort, slaagde erin om een foutloos parcours af te leggen, en had niet de minste concurrentie bij het afschieten van de hoofdvogel. 62 op 62 ! Zo'n rapport mag op de schouw staan.
Winnaar Redgy Gunst (r), op de foto met Dries Claeys.
Eerste Ramskapellenaar werd speurneus Daniel Plyson, en hoe de andere deelnemers het ervan afbrachten, kunt u hier lezen. (klikken aub) U vindt er ook de antwoorden op alle vragen.
Proficiat aan Dries en zijn DAR-ploeg, die van het evenement een succes wisten te maken.
Wie er ook was, was Christian Asseloos. Hij maakte enkele foto's van de avond, en u, beste lezer, kunt die bekijken als u hier klikt.

Geen opmerkingen: