Pagina's

zaterdag 20 maart 2010

Bond der Senioren verslaat jonger geweld

Zoals Milaan-San Remo, ook wel de Primavera genoemd, de openingsklassieker is in de wielersport, luidt de dorpsquiz in Ramskapelle de lente in ons dorp in.
En net zoals Milaan-San Remo heel vaak in een massaspurt eindigt, was er ook in de dorpsquiz een fotofinish nodig. Een geluk dat er geen dopingcontrole was, want na de bierproef zou zowat iedereen positief getest hebben.
Tien ploegen streden vrijdagavond om de eer van hun vereniging, en het verschil tussen de eerste en de vijfde bedroeg niet meer dan vijf punten.
Winnaar werd, voor het eerst en heel verdiend, de Bond der Senioren (75 p), nipt gevolgd door Toneelkring Willen is Kunnen (74 p), Gezinsbond Ramskapelle (73 p), FC Ramskapelle (71 p) en Verenigd Ramskapelle (70 p). Net achter hen eindigden KVLV, Landelijke Gilde, het Sint-Laurentiuskoor, kaartersclub Met de Muil en ruiterclub Don Bosco.

Hier ziet u de winnaars in volle concentratie, en ook de geestelijke inspanning van de andere ploegen werd door dorpsgenoot Chris Asseloos in beeld gebracht. Klik hier !
Vandaag moeten de deelnemers zich klaarmaken voor een nieuwe sprintklassieker: de Saint-Patrick ! Met de groene trui als inzet .. Start en aankomst aan de Lanterfanter

Geen opmerkingen: