Pagina's

zaterdag 20 augustus 2011

Succesvolle editie Plattelandszoektocht

Niets dan gelukkige gezichten op de foto hiernaast. De organisatoren van de DAR waren in hun nopjes, want niet minder dan 227 deelnemers namen tussen 1 juli en 15 augustus deel aan de Plattelandszoektocht, met start en aankomst in Ramskapelle.
Wekenlang hadden deelnemers het onder elkaar over welke boom er nu precies in het parkje in Keiem stond, of waar de geboorte- en sterfdatum van Eulalie Gilliodts te vinden was. Voor wie het nog niet zou weten: de boom waar u naar moest zoeken was de moeraseik, en maakt u zich over Eulalie geen zorgen meer: deze vraag werd geschrapt.
Om deze laatste reden was de einduitslag niet op vijftig, maar op negenenveertig punten. En één deelnemer slaagde erin om het parcours volledig foutvrij af te haspelen. Haar naam is Carina Vanthomme, en ze komt uit Lichtervelde. Hiermee mag ze een weekendje zorgeloos gaan genieten.
Geen Ramskapellenaren in de toptien van de uitslag, maar niettemin drie inwoners die er in slaagden om toch maar twee foutjes te hebben: Luc Mattelin (die via de schiftingsvraag de beste Ramskapellenaar geworden is), Frank Duron en Els De Grande.
Wie de volledige uitslag wil bekijken, of zien welke de antwoorden op de 49 vragen waren: klik rechtsboven op Ramskapelle Overzomert, en verder op Plattelandszoektocht.
U vindt er wat u zoekt !
Met dank aan Chris Asseloos, die foto's nam van de prijsuitreiking van vrijdag laatstleden.
Klik hier !

Geen opmerkingen: