Pagina's

maandag 15 augustus 2011

Twintigste Dag van Ramskapelle ... Eén nacht later

De organisatoren van de Dag van Ramskapelle zullen zich een beetje Lottowinnaars gevoeld hebben. We zorgen er nu al een paar maanden voor dat we een regenjas in de onmiddellijke buurt hebben, maar eindelijk gisteren, daar was ie daar ... de zon !
Weliswaar moesten hiervoor eerst nog wat wolken weggeblazen worden, maar in de loop van de namiddag beleefden we hier in Ramskapelle een Zonnige Dag van Ramskapelle.
Tijdens het optreden van een-zichzelf-goed-verkopende-Sam-Gooris (niet meer dan een beetje veredelde playback met serieuze portie hyperactiviteit) was het letterlijk op de koppen lopen. Hallo kroket !
Geef mij dan maar liever eerlijke authenticiteit, zoals we die kregen van de danseresjes van El Sanscha, van de muzikale grapjassen van Blikbuskers of een echte muzikale performance van Smooth Flavour. Helaas voor deze laatsten ... Net toen hun set op kruissnelheid kwam, werd het eerste vuurwerk de lucht in gekatapulteerd.
Het zit er weer op. Ondergetekende heeft al enkele foto's uit zijn pocketcamera gekregen. Die kun je al bekijken, als je hier klikt.
Ondertussen zijn ook de ronduit schitterende foto's van Gino Aspeslagh binnengekomen. Klik hier en geniet !
De fotoreportage die Christian Asseloos maakte, zult u zeker kunnen smaken. Daarvoor moet u hier klikken ...
Redenen genoeg om binnenkort nog een bezoekje om de blog te brengen !

Geen opmerkingen: