Pagina's

dinsdag 2 augustus 2011

TAZ#2011 ... Opwinding met Ellen Schoenaerts

Het lot kan hard zijn als je de kleindochter bent van Julien Schoenaerts, het nichtje van Matthias Schoenaerts, of de partner van Tom Pintens. Probeer dan  zelf maar eens creatief te ademen en je artistieke weg te vinden in de grote schaduw die deze mensen uitwerpen (of dat gedaan hebben)
Ze heet Ellen Schoenaerts, en vecht op het podium als een bezetene voor de erkenning die ze verdient. Nog wat onwennig als ze het publiek toespreekt, maar een muzikale wervelwind - wat zeg ik: een regelrechte tornado - als ze met haar zeer persoonlijk repertoire de toehoorders wegblaast.
Hier schrijft dus een gelukkig man, die content is dat hij uit het programma van TAZ 2011 in Oostende dit concert pikte. Eerlijksheidshalve eraan toevoegen dat de zangeres schitterend geflankeerd werd door de muzikanten van Die Anarchistische Abendunterhaltung, van Tom Pintens himself, en van Josse De Pauw.
Theater aan Zee, een must voor iedereen die van goed theater en muziek houdt. En voor vanavond hebben wij gekozen voor Flat Earth Society, het muzikale project rond Peter Vermeersch, waarin Wim Willaert aan de accordeon trekt. Morgen dan 'Tanzung' van Jan Decorte Wat kan vakantie toch vakantie zijn ...

Geen opmerkingen: