Pagina's

maandag 24 oktober 2011

FC Ramskapelle verliest met forfaitscore


FC Ramskapelle- Tavernier: 0 - 5

Verliezen is vaak zuur, maar bovendien negen goals binnenkrijgen in twee matchen, is absoluut onprettig. Dat overkwam FC Ramskapelle in haar laatste twee wedstrijden. En opnieuw was het gebrek aan mankracht hier mede-oorzaak van.
Tot vijf voor negen had Luc Mattelin niet eens 11 spelers bereid kunnen vinden om te spelen. Gelukkig was er 'good old Geert' die nog in de bres kon springen, en na tien minuten wedstrijd het veld kon oplopen. Toen waren ze met elf ...
Het waren de bezoekers die het best uit de kleedkamer kwamen, en die op de achtste minuut een bal op de lat mikten. Eerste serieuze verwittiging ...
Nochtans had ook FC Ramskapelle op voorsprong kunnen komen in die beginfase, toen een schot van Maarten niet in het doel belandde, maar op de lijn kon weggehaald worden.
Maar even later was het dan toch 0-1, toen doelman Timo zich een beetje verkeek op de bal die vol effect stak.
Als het tegen zit, zit het soms echt wel tegen, want nauwelijks later verdubbelde en verdriedubbelde Tavernier zijn voorsprong: 0-2 en 0-3. Voor beide doelpunten had buitenspel kunnen/moeten gefloten worden ...
Bijna, op slag van rust, werd het nog bijna 0-4, maar Timo wist het vluchtschot spectaculair te keren.
De oranjehemden kwamen met slechts 10 spelers aan de aftrap van de tweede helft, door blessure van Pieter. Zonder vervangers kunnen er geen vervangingen gedaan worden ...
De match was een goeie veertig minuten oud, toen Timo zich opnieuw mocht onderscheiden. Na een lichte duw van Peter, floot de scheidsrechter strafschop, die Timo in twee beurten wist te stoppen.
Met tien spelers lag FC Ramskapelle op dat moment niet echt onder, maar kon het ook geen echte kansen bijeen voetballen. Tot veel meer dan wat geharrewar in de zone van de waarheid kwam het niet.
Dan maar opnieuw aan ons, dachten de mannen van Tavernier, nadat ook Nico Boeckx geblesseerd geraakte, en FC Ramskapelle met negen man verder moest. In geen tijd werd het achtereenvolgens 0-4 en 0-5.
Een match om zo snel mogelijk te vergeten, besluit Luc Mattelin. Volgende week is er geen competitie, en misschien is dit nog zo slecht niet om even de batterijen te kunnen opladen.
Eerstvolgende afspraak is de bekermatch tegen Vliegplein Placora, op 6 november om 11.00u op het veld van De Engel. Afspraak om 9.30u in de Lanterfanter, of om 10.30u ter plaatse.

klik hier voor de website van FC Ramskapelle

Geen opmerkingen: