Pagina's

maandag 30 januari 2012

FCR - Bouwwerken Deprez: 2-5 - Wet van de sterkste !

FC Ramskapelle - Bouwwerken Deprez : 2-5

'Schrijf maar op dat we van de toekomstige kampioen hebben verloren', begon Luc Mattelin zijn wedstrijdverslag. Bouwwerken Deprez/Volcke liet zondagmorgen zien dat het niet voor niets de rangschikking helpt aanvoeren. Dat deden ze met stijl en verve, en lieten na tien minuten wedstrijd geen enkele twijfel meer toe ....
... Vier kansen had de thuisploeg nodig, om na tien minuten met 3-0 voor te staan. De eerste kans strandde nog op doelman Timo, maar even later moest hij zich maar liefst drie maal omdraaien.
Match gespeeld, en vreemd genoeg herwonnen de mannen van FC Ramskapelle opnieuw hun zelfvertrouwen. Meer zelfs: bij het rustsignaal stonden ze maar één doelpunt meer achter: twee goals van nieuwkomer Sylvain. Eerst na mistrappen van de thuisdoelman, die bij een ongevaarlijk schot van Kristof De Backer, de bal opnieuw voor doel brengt, en Sylvain het doelpunt op een schoteltje aanreikt.
De thuisploeg is even van slag, en FC Ramskapelle gaat op zijn elan verder. Vijf minuten voor rust zet Kristof Roossens voor, en een alweer attente Sylvain brengt de stand op 2-3.
Opnieuw hoop in de rangen van de oranjehemden, maar tijdens de tweede helft verdwijnt die als sneeuw voor de zon. Bouwwerken Deprez/Volcke demonstreert een speelhelft lang, en laat zelfs niet toe dat FC Ramskapelle één mooie aanval opzet.
Integendeel: het gevaar komt helemaal van de thuisploeg. Na een aantal reddingen van Timo en van de andere verdedigers, komt de thuisploeg na tien minuten spelen op 2-4. En tien minuten voor het eindsignaal is het de rug van Timo die de bal opnieuw in doel doet belanden: 2-5.
Volgende week dan maar ? Dan moet er gespeeld worden in De Haan, tegen het vierde geklasseerde Houthandel Tavernier. Geen makkie, al is het de vraag of de winterse weervooruitzichten deze match zullen laten doorgaan.
Als dat wel het geval is: afspraak in De Lanterfanter, om 8.00u ! Spelers en supporters: allen aanwezig.