Pagina's

zondag 25 maart 2012

Kleine muziekschool in Ramskapelle

De kleuters van de kleuterschool in Ramskapelle hebben niet stilgestaan na de krokusvakantie. En wat vliegt de tijd snel voorbij als het super leuk is.


Onmiddellijk na de krokusvakantie zijn ze nog even blijven verder doen met het thema “muziek”. Kris, de papa van Ella, is muzikant en kwam op bezoek . De rollebolleklas leek voor één dag een klas van de muziekschool. En met de zelfgemaakte trommeltjes en regenpijpen werd er een super fanfare gemaakt.De week erna hebben de kinderen de hond van naderbij bekeken. Bij juffrouw Rita hebben ze verschillende leuke knutselwerkjes gemaakt en met zijn allen hebben ze de hond van Juf Krista buitengelaten. (zie ook eerder berichtje op de blog)


Van hond naar dinosaurus … Wat hebben de kleuters toch een prachtig inlevingsvermogen! Ze verzonnen de gekste en leukste poppenverhaaltjes. Verdiepten zich in de “dinowereld” via boeken en knutselwerkjes. Wat een leuke dinotijd!
Van dino-eieren naar chocolade-eitjes! Het thema Pasen is volop bezig ! Het paasontbijt en de paaseierenraap komt er bijna aan.


Nu al voor iedereen een prettig Pasen en een leuke vakantie toegewenst !
Klik hier voor nog meer foto's ...Geen opmerkingen: