Pagina's

donderdag 1 november 2012

Met de Muil en het Vierdorpentornooi

Het vierdorpentornooi, de kaartcompetitie tussen vier kaartersclubs uit respectievelijk Eggewaartskapelle, Wulpen, Oostduinkerke en Ramskapelle, was zondagavond 28/10 aan zijn tweede manche toe. En de mannen en vrouwen van onze Ramskapelse vereniging Met de Muil wilden zich absoluut revancheren voor de nederlaag die zij begin deze maand aan hun broek gesmeerd kregen ...
En dat was nu precies buiten de waard gerekend ...
Hoe hard ze ook hun best deden, toen zondagavond de punten geteld waren, en het klassement gemaakt was, bleek dat de club opnieuw de rode lantaarn toebedeeld kreeg. Hierdoor blijven ze natuurlijk ook op de vierde plaats in het algemeen klassement staan. Een magere troost was wel dat ze zondag twee partijen méér gewonnen hebben.
In het individueel klassement dingt wel een Ramskapellenaar mee voor een toprangschikking. Frank Duron heeft na twee speeldagen vier van zijn zes partijen gewonnen. Als zijn maten op 10 november in Oostduinkerke ook nog eens een goeie kaart hebben, kan het tegen dan allemaal wat beter gaan uitzien voor de kaarters van Met de Muil. Opgelet, wapenstilstand begint pas de dag nadien !

met dank aan Paul Vercauteren

Geen opmerkingen: